30 juli 2009

Gott och blandat

Jag har snart haft mina två veckors semester. Välbehövligt vill jag påstå. Vi har inte gjort så speciellt mycket, spelat lite fotbollsgolf, umgåtts med goa vänner, varit på Skansen. Ja lite så!
Men eftersom jag "bara" har två veckor så ville jag inte planera in för mycket. Det är bara skönt att få vara, att få ta det lugnt, att komma ner i varv.

Just nu befinner vi oss i Göteborg hos mamma och pappa. Vi njuter för fulla muggar. Vi har ätit färska räkor, såklart. Vi har varit ute och ätit middag och idag ska vi gå på Liseberg hela dagen och kvällen. Jisses vad vi ska åka!

Vi ska även träffa goa vänner och bloggisar. Katti med familj kommer ner idag vilket vi ser fram emot mycket. Matteus har redan bokat att han och Lovisa ska åka Lisebergsbanan, sitta längst fram och med mig bakom. Jo jag fick tillåtelse att sitta där:-)
Åsa, Ingela kommer också till Lisse, vilket ska bli görakul!

Nä nu måste jag göra mig snygg så att vi kan hänga på låset, det blir en låååång men fantastisk dag!

Ha det så gott därute, hoppas ni har det bra!
Kram

8 juli 2009

En favorit i repris

I tidsbrist och i annan brist på att finna något att skriva så lägger jag ut detta klipp igen. Det spelades in sommaren 2008.
Jag blev inspirerad av Irin´s inlägg igår måste jag erkänna.

Älskar mina barn och älskar allt de gör nästan...
Här är i varje fall något ursött!



Hoppas solen lyser på er alla idag!

KRAM

7 juli 2009

Lånade galabilder

Här är några härliga bilder på fantastiskt goa kvinnor från lördagens GALA (och ett från fredagskvällen).

Tack Wojtan, och Sessan för att ni fixat så himla bra!!


Jag, Katti och Ingela på Soho på fredagkvällen.
Vi var några tjejer som dejtade redan då, vilket var himla trevligt.
De andra (som inte är med på bild som synd är) är Ingela, Louise,
Christel och Rebecka.



Charmkatti, Ingela la la och Miafia


Louise, Ingela, Jag, Ingela, Rebecka och Christel


Lousie, Ingela, Me, Ingela, Katti och Christel


Självklart så måste man ju dansa. Härliga moves
utförda av Louise, Me och Ingela

Hem har jag landat med en massa kul i bagaget. Nya bekantskaper och en hel del nya saker.
Vi fick flera påsar med fint innehåll, bl a ett jättefint halsband där det stod "Supermamma" på, spray, gelé, doftljus och så vidare och så vidare. Väldigt generöst!
Jag vann även en jättefin rosa morgonrock och kalasartiklar.

Helgen i sin helhet har varit SÅÅÅ KUL!

Stora kramar!

6 juli 2009

Gästinlägg

Skylla sig själv får man göra när man delar med sig av sin inloggning. Då kan man bli drabbad av detta. Ett gästinlägg från mig, Charmkatti.

Hej får jag säga, det är inte ofta, eller inte alls egentligen som jag får chansen att gästblogga. Men  nu passar jag på. Dock inte helt inbjuden är jag, ibland får man ta saken i egna händer.

Jag hade på förslag att Marie skulle skriva om jordkällare. Jag tycker det verkar så himla praktiskt. Som en walk-in-closet liksom men då som en gå-in-i-skafferiet istället. Dessutom tycker jag att det är fint. Skulle gärna ha en hemma.

HPIM1181Nähä, det var allt från mig den här gången. Kanske jag återkommer om jag får en riktig inbjudan liksom.

Kramar
Katti

5 juli 2009

Glamour i Götet

Vad är väl en bal på slottet när man får möta en massa härliga kvinnor på gala.
Det har varit fantastiskt kul att få vara med. Det har varit fantastiskt kul att få "klicka" med några utav er bloggerskor. Vackra klänningar, fina sminkningar och piffigt hår har ögat skådat.
Galen dans och mången skratt har utförts. Några var uppe längre än andra, jag var en av de hyfsat tidiga, eller nåt :-)
Just nu är vi lite småsega och vi sitter här in da lägenhet (mammas och pappas) och bloggar vid varsin dator. Jag och Katti alltså. Det kallar jag umgås på hög nivå! ;)

Idag har vi varit ute och ätit en fet pasta och sedan promenerat runt i Slottskogen. Jag måste ju valla runt Katti så att hon lär sig Götet innan hon ska ner igen om ett par veckor.
Vi hann till och med att smälla i oss en galet stor glass, fast inte hela för vi orkade inte, innan vi tog oss hem och på den vägen är det...

I morgon blir det mest troligt stan, innan tåget tar oss hem kl. 16.

Det är härligt med lillsemester men det ska bli mysigt att få komma hem till familjen!

Ha det gott!
Kram

3 juli 2009

Här e jag, igen

fast lite påtvingat måste jag erkänna. Och personen som vi ska tacka för detta är ingen mindre än Katti, den där charmiga :-)

Jag som är lite trött i huvudet och inte orkar tänka liksom. Men får man en söt liten rosa sak i knät och orden “du behöver inte tänka utan bara skriva, som mig” så är det bäst att lyda.

Vi sitter i detta nu på tåget till Götet vilket är oerhört najs i sig. MEN ac´n är paj så det är lite dålig luft och hetare än hetast…fast det är ju dumt att klaga. Om några få minuter är vi framme på framsidan och vi har mycket kul framför oss. Först ska vi hem till mamsen och papsen och lämna våra “små” väskor.  Sen ska vi göra stan osäker, njuta av ledighet och kanske tom shoppa (mest sannolikt att det blir så). I eftermiddag ska vi träffa en massa goa bloggerskor och äta en bit mat ihop. Det är Popprinssesan, Lousie, Ingela la la, Ia och Rebecca.

Alla vi har en gemensam nämnare, nämligen att vi är bloggerskor (ja inte så mycket jag då längre) som ska på Mammablogg Galan på lördag.

Vi åker hem först på måndag eftermiddag så vi har långt tid att hitta på kuliga saker. Jiiiihaaa…det här kommer att bli en lovely helg!

Och det här var ju kul ju…värst vad jag skriver. Hade nästan lyckats glömma bort hur kul det faktiskt är så det kanske föreligger viss risk att jag gör om det här! :-)

Må så gott och ha det underbart, tills vi möts igen!