1 maj 2008

Långledigt och tid att gå hemma och fixa.

Har man inte något att göra så finns det alltid saker att hitta på när man bor i hus, inget snack om saken!
Idag vaknade jag upp och kände hur det riktigt kliade i fingrarna. Efter frukost så började "äventyret". Marie började röja bland reklam, tidningar och en massa papper som på något sätt bara ligger och dräller på olika platser såsom stol i kök och tvättstugan. Det hela slutade med att även garderoben under trappen och klädkammaren i hallen fick sig en genomgång, en rejäl sådan. Vinterkläder plockades undan, hela urvuxna vinterkläder gavs bort och trasig slängdes, skor åkte i soppåsen, väskor likaså. Nu har vi bra plats att förvara skor och dyl på, härliga tider! :-)
Jag städade även iordning vår ingång, tvättade av dörrar och fönsterkarmar och bord och stolar, sopade och flyttade undan en massa saker som har legat och skräpat hela vintern.
Vilket lyft!

Jag kände mig manad att ta bildbevis och tog även lite bilder på blommorna runtomkring som fortfarande mår alldeles förträffligt :-)

Ikväll ska vi lite spontant bestämt åka över till grannön och grilla med vänner, vilken härlig dag det här kommit att bli!
P & K

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fick tips av FB vän och gillar din sida. Dessutom är du väldigt söt. Lycka till i vårruset.

Miafia sa...

Tack så mycket det var trevligt att höra!
Hälsn.
/Marie