17 januari 2009

Två på raken

Jag måste ju bara berätta vad som hände igår på Marcus skola.
Det här är inte klokt och jag blir så arg och upprörd!
En man är i Aulan och stämmer pianot och tydligen så har han gjort detta i många många år. Typ 20 eller något enligt sonen.
Denna dag var det några elever som retade honom hela dagen genom att knacka på dörren och sticka därifrån.
Tillslut fick han nog och vid sista "knackningen" så drog han ut i 180 och tog tag i första bästa bakifrån med armen runt halsen. Flickan som går i 6:an blev samtidigt, som han höll fast henne, slagen i huvudet. Det fanns flera vittnen till händelsen bland annat en kille som också går i 6:an och han skrek "du får inte slå henne". Då rusar gubben i mot honom och sparkar honom i skrevet och ger honom ett knytnävsslag rätt i ansiktet.
I detta skede kommer en lärare ut och skriker åt honom och fler kommer till platsen.
Det är allmänt kaos av naturliga skäl!
Marcus och flera av hans kompisar är också vittnen till händelsen och är jätteledsna och chockade.
Marcus berättade att han bara stod och skakade en annan började gråta.
Händelsen är såklart polisanmäld (polisen kom till platsen), men är knappast utagerad för barnen som blev slagna...:-(
Fy för satan för sådant här!

8 kommentarer:

Tant Janet sa...

Nä nu blir jag förbannad, jävligt förbannad rent ut sagt!!!!!! Vad är det för en människa? Hur mår flickan och pojken som blev slagen och sparkad nu? Hur mår Markus som såg allt det där? Vart är samhället på väg? Inte undra på att barn sparkas och slåss när de vuxna gör det. Usch vad dåligt! Håll oss gärna uppdaterad i detta ärende på din blogg. Kram !

CharmKatti sa...

Är helt förstummad. Det låter inte klokt. Det är så hemskt att jag vill inte tro på det. Så man kan inte ens gå säker för pianostämmare längre, nä, det var ett dåligt skämt. Men jag vet inte vad ska säga. Vilken idiot. Det är ju barn som det handlar om. Hur har det gått med barnen? Ja, du lär väl berätta mer när du vet nåt antar jag.
Kram och tack för kläderna!

Åsa sa...

Ja man vet inte vad man ska säga. Gapar ,mest!! Idioter finns det överallt, kan ju förstå att det var lite irriterande för honom MEN de är ju bara barn som sagt. Tänk att möta en sådan människa om nu något annat skulle hända, som en krock i halkan. Far man inte illa av krocken så gör man väl det av annat....
Hoppas att barnen får hjälp av skolan att bearbeta detta och att gubben får sparken!!

Anonym sa...

Fan va sne jag blir. Skulle personligen ta hand om den som gjorde så mot min dotter.

Katinka sa...

Verkligen hemskt det där! Men folk verkar i allmänhet tappa stubinen ganska fort nuförtiden och kan bli skitarga för ingenting liksom. Gäller att värna om sig och de sina.

Popprinsessan sa...

Fy sjutton! Inte konstigt att barn slåss när vuxna gör det... Vem ska föregå med gott exempel om inte vuxna gör det? Nej, fy...

Unknown sa...

Men va? Tror knappt det är sant! Jag hoppas karln blev eskorterad raka vägen ut på backen! Låter som ett klart fall för kvällspressen att rapportera om...

Miafia sa...

Tack alla för er respons!
Ni är bäst!
Många kramar